Ferrari F2001 condus de Michael Schumacher a fost vândut pentru o sumă uriașă!

După ce acum câteva zile la Casa de Licitație din Bonhams pentru o sumă impunătoare a fost vândut un Peugeot L45 Grand Prix Two-Seater, în noaptea de pe 16 spre 17 noiembrie Casa de Licitație RM Sotheby’s a vândut bolidul Ferrari F2001, condus de legendarul Michael Schumacher, pentru suma uriașă de 7.5 milioane dolari!
Acesta este cel mai scump bolid din istoria contemporană Formula 1 vândut vreodată! Bolidul a fost scos la licitație în cinstea jubileului de 70 ani a mărcii Ferrari, iar până a fi vândut, acesta a participat la mai multe prezentări timp de două luni.
Schumacher a avut o carieră remarcabilă în Formula 1 între anii 1991 și 2012, luând o pauză între anii 2007 și 2009. De-a lungul carierei sale, legendarul pilot a devenit campion mondial de 7 ori (dintre care de 5 ori consecutiv), a obținut în total 91 victorii și a înregistrat un record de 13 victorii într-un singur sezon.
În 2013 Michael Schumacher a suferit un traumatism cranian și a intrat în comă în urma unui accident tragic la schi în munții Alpi. În 2014 Schumacher a ieșit pentru scurt timp din comă și a fost transportat de la spitalul din orașul francez Grenoble la vila familiei din Elveția pentru un curs amplu de reabilitare. Mai târziu, în 2016 a fost anunțat că Schumacher din nou a intrat în comă și starea sa de sănătate s-a agravat.
0
2,253
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!