Hyundai va lansa 8 SUV-uri noi până în 2020!

În gama actuală al celor de la Hyundai sunt 4 SUV-uri: noul Kona, prezentat de curând la Salonul Auto de la Frankfurt, Creta, Tucson și Santa Fe. Sud-coreenii, însă, nu se opresc aici și intenționează să producă 8 crossover-e noi până în 2020!
Vânzările SUV-urilor dinHyundai sunt în continuă creștere. În 2018 modelul Tucson a înregistrat o creștere de 8% a vânzărilor la nivel global, pe când Santa Fe s-a vândut cu 15% mai bine decât anul precedent. În prima jumătate al anului viitor vor începe vânzările compactului Hyundai Kona, iar până la finele lui 2018 vor fi prezentate încă 4 SUV-uri noi, printre care unul complet electrificat și altul alimentat cu hidrogen.
În 2019 va fi prezentat un al SUV de dimensiuni compacte, care se va situa pe o treaptă între Kona și Tucson și va concura direct cu Nissan Juke. Tot în acest an se așteaptă un SUV de dimensiuni medii. În 2019 va debuta și un nou propulsor diesel și, pentru prima dată pentru coreeni, o nouă transmisie cu variație continuă (CVT). Noua unitate diesel promite să fie una extrem de eficientă și să corespundă celor mai stricte norme ecologice.
0
7,757
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!