Nissan a reluat producţia pieselor pentru legendarul R32 Skyline GT-R!

La 1 decembrie 2017 niponii vor da startul producţiei pieselor pentru legendarul coupe Nissan R32 Skyline GT-R! Coupe-ul produs din 1989 până în 1995 a devenit o adevărată legendă, fiind un model extrem de important pentru producătorul nipon.
Anume R32 Skyline GT-R a adus faimă acestei serii, de care se bucură şi prezentul Nissan GT-R. Nissan R32 Skyline GT-R a înregistrat victorii consecutive la cursele auto din Japonia între anii 1990-1993 şi la cursele australiene din acei ani unde a strivit toţi concurenţii, pentru ce a şi fost poreclit "Godzilla".
Ca rezultat a cooperării între Nissan Motor, Nissan Motor Sports International şi Autech Japan, de la 1 decembrie, în cadrul programului Nismo Herritage, clienţii din Japonia vor avea acces la circa 80 piese de schimb pentru legendarul coupe, iar mai apoi numărul pieselor va fi mărit.
La nivel mondial, producătorii auto obişnuiesc să producă piese pentru modelele scoase din producţie devenite legendare, pentru a satisface cererea colecţionarilor ce doresc să-şi menţină bijuteriile în stare tehnică bună. Anul trecut concernul Daimler a reluat producţia pieselor pentru modelele clasice Mercedes-Benz produse între anii 1920-1930.
Nissan R32 Skyline GT-R a fost produs într-un număr de circa 44 mii exeplare, multe dintre care circulă şi în prezent pe drumurile publice, astfel, Nissan poate beneficia de o cerere stabilă pentru piesele produse. Sub capota coupe-ului se afla o unitate bi-turbo cu 6 cilindri în linie de 2.6 litri, ce dezvolta 280 CP şi 361 Nm. Motorul se cupla la o cutie manuală cu 5 trepte, ce transmitea cuplul pe ambele punţi.
0
2,229
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!