47 exemplare Bugatti Chiron vor fi rechemate din cauza defecţiunilor tehnice!

Până şi hypercar-urile exotice produse într-un număr limitat cu atenţie strictă la detalii suferă din cauza unor defecţiuni tehnice din uzină, iar Bugatti Chiron nu este o excepţie!

Compania franceză de hypercar-uri a informat Administraţia Naţională pentru Siguranţă în Trafic a SUA (National Highway Traffic Safety Administration – NHTSA) că urmează să supună unui recall 12 exemplare Bugatti Chiron comercializate pe teritoriul SUA, din totalul celor 47 exemplare rechemate la nivel global. Inginerii au depistat nereguli de sudură la fixatoarele scaunelor.

Producătorul a precizat că a reuşit să informeze clienţi săi, iar hypercar-urile rechemate vor fi transportate cu camioane în cele mai apropiate reprezentanţe Bugatti pentru investigaţii, iar dacă va fi depistată defecţiunea, producătorul va înlocui scaunele cu unele noi.
Bugatti Chiron va fi produs într-un număr de 500 exemplare, fiecare dintre care are un preţ de minim 2.4 milioane dolari. Hypercar-ul este propulsat de unitatea W16 de 8.0 litri cu 4 turbocompresoare, ce dezvoltă 1,500 CP şi 1,600 Nm, ce se cuplează la cutia robotizată cu 7 rapoarte DSG cu dublu ambreiaj. Chiron atinge viteza de 100 km/h în doar 2.5 secunde, 200 km/h în 6.5 secunde şi 300 km/h în 13.6 secunde. Viteza maximă constituie 420 km/h.
0
2,211
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!