Ford oferă piese de schimb personalizate pentru modele sale!

Ford introduce piese de schimb personalizate pentru versiunile sport Fiesta ST, Focus RS, Focus ST şi Mustang! Toţi doritorii de a oferi automobilelor sale un look personalizat şi mai agresiv pot comanda deja piese de schimb la dealeri.
Pentru început, americanii vor oferi circa 70 opţiuni de personalizare pentru modelele sale, pentru ca mai apoi acest număr să fie extins. De asemenea, clienţii ce vor opta pentru piese de schimb personalizate marcă Ford vor beneficia şi mai departe de garanţia oferită de producător, iar dealerii oferă posibilitatea de a comanda piesele cu livrare la domiciliu pentru ca ulterior clientul să-şi instaleze piesa comandată de sine stătător pe propriul automobil!
În lista pieselor intră panouri exterioare personalizate, jante din aliaj cu o greutate mai mică cu până la 15% faţă de cele oferite standard, sisteme de evacuare din inox şi upgrade pentru unitatea de control a motorului. Sunt disponibile amortizatoare mai rigide, ce vor reduce garda la sol a maşinii cu 40 mm. Pentru interior sunt Ford oferă piese din fibră de carbon şi aluminiu. Pentru Ford Focus RS este disponibil pachetul Drift Stick, care include un alt levier al frânei de mână.
Pentru Ford Mustang GT, dotat cu unitatea V8 de 5.0 litri, sunt disponibile compresoare Roush, care vin să aducă un surplus de putere de circa 182 CP, până la 600 CP! Acest pachet, însă, nu este destinat folosirii pe drumurile publice.
0
2,597
GALERIE FOTO (18 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!