Noul Dacia Duster a debutat la Chişinău!

Noul bestseller Dacia Duster a debutat oficial în Moldova! Prezentarea are loc în showroom-ul Dacia din Chişinău, situat pe strada Petricani 17! Cu acest prilej distribuitorul organizează două zile de prezentare pe 8 şi 9 decembrie!
La eveniment sunt invitaţi toţi doritorii de a face cunoştinţă pe viu cu noua generaţie a SUV-ului românesc, iar distribuitorul organizează teste drive şi chiar un master clas în arte populare!
Noul Dacia Duster este oferit în 3 nivele de echipări. Cea de bază, Essential, are un preţ de start de 11,800 euro şi vine echipată cu benzinarul 1.6 SCe de cu 115 CP la activ, care se cuplează la cutia manuală cu 5 trepte ce transmite cuplul pe puntea faţă. Cea de-a doua dotare, Confort, are un preţ de start de 12,900 euro şi este echipată cu acelaşi motor de 1.6 litri, cutie manuală şi tracţiune pe puntea faţă.
Dotarea de top se numeşte Prestige şi are un preţ de start de 17,500 euro şi vine echipată cu propulsorul diesel 1.5 dCi de 109 CP, ce se cuplează la cutia automată EDC. Exemplarul prezentat în showroom are echiparea Prestige, cutie manuală şi tracţiune integrală, iar preţul lui constituie 18,850 euro, împreună cu opţiunile adăugate, precum sistemul smart key, ce permite deschiderea uşilor şi pornirea motorului fără cheie, sistem de monitorizare a unghiurilor oarbe, camera Multiview şi vopsea metalizată!
Aşadar, dragii noştri, vă invităm să faceţi cunoştinţă cu noul Dacia Duster pe viu în acest week-end, iar noi revenim în scurt timp şi cu un test drive!
0
7,587
GALERIE FOTO (15 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!