Prezentarea noului Dacia Duster în Moldova va avea loc pe 8 şi 9 decembrie! Află cât costă noul SUV! (Video)

Noua generaţie Dacia Duster va fi prezentată oficial în acest week-end, pe 8 şi 9 decembrie, în showroom-ul Dacia din Chişinău, str. Petricani 17! La eveniment sunt invitaţi toţi doritorii, iar distribuitorul pregăteşte pentru oaspeţi un master class în arte populare şi teste drive cu noul Dacia Duster!
Deja în dotarea incipientă Duster beneficiază de lumini de zi de tip LED, jante din oţel de 16 inci, geamuri umbrite, lacăt centralizat cu telecomandă, direcţie asistată electric, computer de bord, senzor de lumină, geamuri faţă acţionate electric, sistem audio cu conexiune USB, precum şi sisteme ABS şi ESP!
Preţurile pentru noul SUV pornesc în Republica Moldova de la 11,800 euro pentru dotarea Essential cu benzinarul 1.6 Sce, cutie manuală cu 5 trepte (pentru celelalte dotări este prevăzută cutia manuală cu 6 trepte) şi tracţiune pe puntea faţă. Preţul de start pentru versiunea cu tracţiune integrală porneşte de la 13,500 euro cu acelaşi nivel de echipare. Opţional, pentru motoarele 1.6 Sce este disponibilă instalaţia GPL la preţul de 650 euro.
Al doilea motor pe benzină este prezentat de unitatea turboaspirată 1.2 Tce, cu cutie manuală şi tracţiune integrală. Acest motor este disponibil doar în dotarea medie Confort şi are un preţ de start de 15,600 euro.
Motorizările diesel pornesc de la preţul de 14,200 euro, în dotarea medie Confort, cu motorul turbodiesel 1.5 dCi cu 90 CP la activ, cutie manuală şi tracţiune faţă. Versiunea diesel cu tracţiune integrală are sub capotă acelaşi motor, ce dezvoltă deja 109 CP, şi are un preţ de start de 16,500 euro. Noul Duster va fi oferit şi cu cutia automată EDC cu dublu ambreiaj, cu care se cuplează doar unitatea 1.5 dCi cu 109 CP şi tracţiune faţă.
0
4,019
GALERIE FOTO (8 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!