Viitoarele modele Alfa Romeo, Ferrari şi Maserati vor fi lipsite de cutii de viteze manuale!

Viitoarele modele Alfa Romeo, Ferrari şi Maserati vor fi lipsite de cutii manuale de viteze, iar sport-car-ul Alfa Romeo 4C, care va fi actualizat în curând şi prezentat în toamna anului viitor, ar putea fi printre primele modele FCA care va fi oferit exclusiv cu cutie automată de viteze. Dedclaraţia aparţine unuia dintre şefii Maserati Roberto Fedeli.
Motivul acestei decizii este cererea scăzută pentru modelele dotate cu transmisie manuală comparativ cu cea automată. Ca exemplu, Fedeli a adus modelul Ferrari California. Concernul a investit circa 10 milioane dolari în dezvoltarea versiunii cu cutie manuală de viteze a super-car-ului, iar ulterior a reuşit să comercializeze doar 2 (!) exemplare cu astfel de transmisie. Concernul a investit circa 10 milioane dolari în dezvoltarea versiunii cu cutie manuală de viteze a super-car-ului, iar ulterior a reuşit să comercializeze doar 2 (!) exemplare cu astfel de transmisie.
Anterior asemenea declaraţii au fost făcute şi de reprezentanţii BMW, iar vice-preşedintele departamentului de marketing şi vânzări a diviziunii M a declarat că viitoarele generaţii BMW M3 şi M4 pot fi lipsite de cutiile de viteze manuale, ca şi BMW M5.
0
2,657
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!