Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Premieră: Fiat Panda Cross

19 Februarie 2014 - 16:18
Ilie Toma
Premieră: Fiat Panda Cross
Un nou crossover îşi anunţă apariţia din însorita Italie. Având deja în gama sa un Fiat Panda 4x4 cu tracţiune integrală, italienii au decis acum să îngroaşe gluma, creând un micuţ cu pretenţii de crossover, pe care l-au botezat Panda Cross.

Noul model a primit o gardă la sol mărită şi zone masive de protecţie în partea inferioară a caroseriei, colorate în gri, ca şi în cazul fraţilor de concern de la Jeep. Panda Cross a mai primit, de asemenea, şi contururi LED în blocurile optice, bare de pavilion şi jante gri închis de 15 inch, cu anvelope cu profil mare, cu aluzie la pregătirea de offroad.

O fi micuţ noul model, dar geometria îi conferă unghiuri de atac şi degajare foarte bune. Sistemul de tracţiune integrală e cooptat cu sistemul de stabilizare a traiectoriei şi gestionează electronic diferenţialul dintre axe. Există şi un sistem de asistenţă la coborâre, menit să-i sporească abilităţile micuţei în offroad.

Dar aventurile de teren vor trebui abordate cu aceleaşi propulsoare microscopice ale familiei Panda, cel mai mic dintre ele fiind cel turboaspirat de 0.9 litri şi 2 cilindri, care livrează 90 CP şi 145 Nm. Există şi o alternativă diesel, de 1.3 litri, care dezvoltă 80 CP şi 190 Nm. Aceasta din urmă poate asigura un consum mixt de 4.7 litri/100 km.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (2 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter