Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

GENEVA LIVE: Acesta e noul Audi TT!

4 Martie 2014 - 12:39
Ilie Toma
GENEVA LIVE: Acesta e noul Audi TT!
Audi a dezvăluit la Geneva una din cele mai pasionale premiere ale anului – noua generaţie a modelului TT. După cum intuiam din primele schiţe de acum două săptămâni, noul TT s-a inspirat foarte mult din elementele primei generaţii, pe care le-a reinterpretat şi le-a adus în forma unui sportcar proaspăt, care se poate lăuda deja cu tradiţie şi istorie glorioasă.

Noul TT măsoară 4.18 metri lungime, fiind aproape identic în lungime cu generaţia anterioară. Ampatamentul noului model a crescut, însă, cu 37 mm, graţie modularităţii platformei

MQB pe care este bazat, iar astfel designerii au putut să-i confere maşinii proporţii mult mai sportive. Şi deoarece posteriorul maşinii coboară poate prea fluid pentru a asigura o forţă de apăsare necesară unei sportive, inginerii Audi au prevăzut un spoiler activ, care iese din ascunziş la viteze mai mari de 120 km/h şi asigură plusul de aderenţă necesar punţii spate.

Noul TT se lansează din start alături de versiunea de performanţă sporită TTS. Modelul german e disponibil în acest moment în 3 motoare cu 4 cilindri, cu puteri cuprinse între 184 CP şi 310 CP, ultima valoare fiind valabilă pentru TTS. Acesta din urmă poate prinde prima sută în doar 4.7 secunde din momentul startului.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (17 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter