GENEVA LIVE: Mazda Hazumi, creaţia care se va transforma în viitoarea Mazda2
5 Martie 2014, 13:28
Mazda aduce la Geneva cea mai nouă interpretare a limbajului de design KODO, întruchipat de noile CX-5, Mazda6 şi Mazda3. Noua filosofie a mărcii nipone va ajunge acum şi în clasa ultra-compactă, sau, mai exact, la viitoarea Mazda2.

Noul model nu se va axa, însă, doar pe designul senzaţional, dar va avea şi un nou motor diesel de 1.5 litri SKYACTIV-D, care va cuceri publicul european. Emisiile lui de dioxid de carbon vor fi
mai mici de 90 g/km, fapt care o va clasa pe viitoarea Mazda2 într-un segment foarte avantajos de taxare. Iar pentru ca oferta să fie cu adevărat atractivă, micuţa va primi şi o cutie de viteze automată cu 6 trepte! Mai mult ca atât, de pe viitorul model nu vor lipsi nici tehnologii precum start/stop
(numită la Mazda „i-stop”), şi chiar un set de tehnologii de scanare activă a ambianţei din jur şi intervenţii autonome în evitarea situaţiilor periculoase, înglobate într-un pachet numit „i-ACTIVSENSE”.
Noua generaţie Mazda2, evoluată din conceptul Hazumi adus acum la Geneva ar putea debuta, cel mai probabil, în toamnă, la Salonul Auto de la Paris.
PiataAuto.mdRedacţia PiataAuto.md, LIVE din Geneva
1
2,243
GALERIE FOTO (10 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!