Primul tuning pentru Tesla Model 3? Americanii de la T Sportline au prezentat "partea întunecată" a sedanului electric! (Video)

T Sportline se autocaracterizează ca primul atelier de tuning specializat pe modificarea automobilelor Tesla! Atelierul oferă modificări pentru toată gama de modele Tesla şi, mai nou, pentru proaspătul Model 3! Americanii mai oferă şi posibilitatea de a personaliza vehiculul electric conform preferinţelor clientului!
Reţeta pentru "partea întunecată" a celui mai accesibil sedan din gama Tesla este simplă. Pe mâna americanilor a ajuns un Model 3 în vopseaua Midnight Silver Metallic. Tunerii au acoperit suprafeţele cromate de la exteriorul automobilului cu peliculă lucioasă adezivă de culoare neagră. Afară de aceasta, ei oferă mânerele uşilor şi emblemele de pe caroserie în culoare mată neagră.
Întregul tablou este finisat de toate geamurile umbrite (un tuning interzis în Republica Moldova din start, deci!) şi jantele din aliaj de 19 inci de culoare neagră. Afară de aceasta, ca şi pentru celelalte modele Tesla, pentru Model 3 sunt disponibile şi modificări la interior, cu inserţii din fibră de carbon pe volan, tablou de bord şi pe portiere.
Atelierul nu a anunţat preţul pentru întregul pachet de modificări, se cunoaşte doar preţul pentru jantele de 19 inci (care pot avea una din nuanţele Matte Black, Gloss Black, Metallic Gray şi Brilliant Silver) – 1,600 dolari.
0
2,441
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!