Corbellati Missile vrea să bată recordul de viteză a Koenigsegg Agera RS

O companie necunoscută anterior va prezenta la Salonul Auto de la Geneva în martie 2018 un hyper-car, care se dorește a fi cel mai rapid și potent automobil de pe glob. Producătorul declară că noul automobil va atinge viteze de peste 500 km/h!
Șasiul și elementele caroseriei Corbellati Missile sunt compuse din fibră de carbon. În lungime hyper-car-ul măsoară 4,670 mm și 2,040 în lățime, înălțimea constituie 1,170 mm, iar ampatamentul – 2,850 mm. Missile este pus în mișcare de o unitate bi-turbo V8 de 9.0 litri, care dezvoltă o putere monstruoasă de 1,825 CP și un cuplu uriaș de 2,350 Nm!
Hyper-car-ul este dotat cu suspensie pneumatică reglabilă și discuri de frână carbon ceramice. Mărimea pneurilor punții spate constituie 265/35, iar pentru puntea spate sunt prevăzute cauciucuri cu mărimea 345/30. Producătorul va dezvălui datele despre accelerația și viteza maximă a hyper-car-ului său la premiera din martie.
În prezent cel mai rapid hyper-car- de pe glob este considerat Koenigsegg Agera RS, care în luna noiembrie al anului trecut a atins pe drumuri publice viteza de 447 km/h.
1
2,097
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!