Noul Gelandewagen a fost prezentat cu pachetul AMG-Line

Chiar dacă premiera oficială a avut loc de curând la Salonul Auto de la Geneva, germanii din Stuttgart nu au așteptat prea mult ca să prezinte noua generație a legendarului tot-teren G-Class cu pachetul AMG-Line.
Pachetul AMG-Line este bine cunoscut nu doar printre rândurile fanilor mărcii germane, fiind disponibil inclusiv și pentru modelele C-Class și E-Class. Acum, pentru prima dată, pachetul este oferit și pentru Gelandewagen. Printre modificările aduse de noul pachet se enumeră arcurile laterale "nițel mai" evazate, inserții din aluminiu pe întreaga suprafață a caroseriei și jante de 20 inch cu un design special.
La interior schimbările sunt accentuate de cusătura contrastantă de culoare roșie, un volan nou cu 3 spițe și centuri de siguranță de culoare roșie. Cu pachetul AMG-Line sunt este disponibilă tapițerie din piele Nappa specială, scaune îmbrăcate în piele perforată și covorașele textile au inscripția AMG.
Prețurile pentru pachetul opțional încă nu au fost făcute publice, însă noua dotare va fi disponibilă pentru G-Class în cel mai apropiat timp după lansare.
0
2,122
GALERIE FOTO (4 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!