Pelicula Taxi revine cu cel de-al cincilea film din serie

Pelicula Taxi debutat pentru prima dată acum 20 ani în urmă, în 1998. Aceasta a fost o comedie cu elemente de street-racing și acțiune, care s-a bucurat de un succes deosebit și a continuat încă cu 3 filme, ultimul dintre care a apărut acum 11 ani.

Din vechea echipă de actori va fi prezent doar Bernard Farcy în rolul comisarului Gibert. Eroul principal al peliculelor precedente, Daniel, prezentat de actorul Samy Naceri nu va fi prezent în noul film, precum și partenerul său Emilien, prezentat de actorul Frederic Diefenthal. În centrul atenției va fi polițistul Sylvain, transferat în Marsilia pentru a ajuta poliția locală în reținerea unui grup de infractori italieni, care circulă pe străzile orașului cu super-car-uri Ferrari. Acesta va fi acompaniat de tânărul Eddy, care este și nepotul eroului peliculelor precedente Daniel, de la care acesta va și primi automobilul modificat Peugeot 407.
Premiera peliculei va avea loc pe 12 aprilie 2018. Taxi 5 promite multă comedie și acțiune, în stilul filmelor precedente, iar în cazul succesului, cea de-a cincea parte a francizei ar putea deveni un reboot al seriei, care să beneficieze de câteva continuări în viitor. Mai jos vă invităm să urmăriți trailer-ul viitorului film.
0
6,237
GALERIE FOTO (1 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!