BMW X5 xDrive25d la promoţie în Moldova: reducere de -20.18%!

BMW Moldova ne surprinde cu o promoţie nemaivăzută în segmentul SUV-urilor premium. O serie de exemplare BMW X5 xDrive25d, dotate generos, sunt disponibile la un preţ promoţional în ţara noastră, preţ posibil datorită efortului comun al BMW Group şi al reprezentantului său în Moldova, compania Autospace.
Astfel, aceste exemplare participante la promoţie vin în cea mai populară motorizare a lui X5 în ţara noastră, xDrive25d, care are sub capotă un propulsor diesel de 2.0 litri, 231 CP şi 500 Nm. Lista de dotări opţionale este foarte generoasă şi include pachetul M Sport, jante M de 20 de ţoli, al 3-lea rând de scaune, tapiserie din piele neagră Dakota Terra, trapă panoramică, head-up display, faruri adaptive LED, camere video cu viziune panoramică, sistem entertainment Professional pentru locurile spate, sistem audio harman / kardon, şi service inclus de 100,000 km sau 5 ani, precum şi pachetul de service internaţional BRI de 5 ani sau 200 mii km.

Preţul standard al unui asemenea X5 consituie în Moldova 78,525 EUR cu tot cu accize, iar preţul promoţional este de 63,284 EUR.

Pe lângă exemplarele X5 menţionate, la promoţie mai participă o serie de alte modele, care pot fi văzute pe pagina importatorului. Grăbiţi-vă să prindeţi un BMW la preţ promoţional! Showroom-ul BMW Moldova e situat pe str. Bucuriei 18a în Chişinău, iar numărul de telefon e 022-123-100.
0
2,844
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!