Confirmat: versiunea electrică Opel Corsa va fi lansată peste doi ani

Noua generație a hatchback-ului sub-compact Opel Corsa va fi lansată anul viitor, prima versiune complet electrică al acestuia fiind lansată cu un an mai târziu, în 2020. Acest fapt a fost confirmat direct de compania germană, care a mai adăugat că viitorul vehicul electric va fi produs la uzina concernului PSA din Zaragoza, Spania, alături de versiunile standard Opel Corsa.
Opel Corsa va fi unul dintre cele 4 modele electrificate, pe care producătorul intenționează să le lanseze până în 2020, de rând cu SUV-ul electrificat Opel Grandland X și de un nou crossover absolut nou. Aceasta este parte a planului de restructurare Opel pentru următorii ani, pentru a reveni la profitabilitate. Amintim, că conform acestuia Opel va lansa 9 modele noi până în 2020, iar până în 2024 toate modelele din gama producătorului german vor avea cel puțin câte o versiune electrificată.
Noul Opel Corsa ar putea fi prezentat deja în acest an, conform planurilor anterioare al mărcii germane, pe când aceasta se afla în posesia General Motors. Vânzarea mărcii către concernul PSA a dat peste cap planurile Opel, germanii fiind nevoiți să dezvolte noul Corsa pe platforma francezilor CMP pentru reducerea costurilor.
0
2,156
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!