Mercedes-AMG G 63 poate fi comandat în prima ediție specială Edition 1

Germanii au prezentat prima ediție specială a off-roader-ului său monstruos Mercedes-AMG G 63 Edition 1. SUV-ul are un exterior și habitaclu căptușit în culoare neagră, cu accente contrastante de culoare roșie.
Pentru Edition 1 sunt prevăzute jante speciale de 22 inch de culoare neagră. Culoare roșie contrastează pe conturul jantelor, etriere și capacele oglinzilor retrovizoare laterale. Interiorul este dominat de aceeași combinație de culori, cu scaune îmbrăcate în piele neagră cu cusături roșii și inserții din fibră de carbon cu o nuanță de roșu mai întunecat.
Substratul tehnic Edition 1 este similar celui de pe versiunea "standard" Mercedes-AMG G 63. Off-roader-ul extrem este pus în mișcare de unitatea twin-turbo V8, ce livrează 585 CP și 850 Nm cuplu maxim transmis, prin intermediul cutiei automate cu 9 rapoarte 9G-Tronic, pe ambele punți în proporție 40:60, cu accent pe puntea spate. La cât de greu este (2,485 kg) Mercedes-AMG G 63 accelerează până la 100 km/h în 4.5 secunde, iar viteza maximă este limitată la 220 km/h.
0
1,969
GALERIE FOTO (5 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!