GENEVA 2018 LIVE: Porsche a prezentat un concept neașteptat

6 Martie 2018, 21:21
Redacția PiataAuto.md, LIVE din Geneva
Cândva părea o nebunie ca Porsche să producă un crossover sau un model cu patru uși, dar uite că în prezent germanii au în gama sa deja două SUV-uri și un coupe cu 4 uși, din care a derivat și un shooting brake. Ulterior Porsche va lansa și primul său model complet electric, acesta va fi întruchiparea de serie a conceptului Mission E și va purta aceeași denumire. Nici nu am apucat să ne întrebăm, de ce Porsche să nu lanseze un break cu capacități sporite în off-road, că germanii prezintă conceptul Mission E Cross Turismo!
Se pare că Porsche intenționează să lanseze o gamă întreagă de modele sub denumirea Mission E în cea mai mare varietate de caroserii. Da, conceptul este încă departe de a deveni un model de serie, însă germanii acum analizează reacția publicului la conceptul prezentat, care ar putea avea succes pe piață, darămite break-urile cu capacități sporite în off-road cuceresc tot mai multe inimi în rândurile pasionaților auto, iar tot mai mulți producători lansează asemenea derivate a modelelor sale. Și, trebuie să spunem, Mission E Cross Turismo are un design foarte atrăgător, mai bogat decât cel al conceptului original, care merită atenție deosebită.
Precum și primul reprezentant al seriei de concepte Mission E, noul model este un vehicul complet electric, iar dat fiind faptul că este, totuși, un Porsche pur sânge, este și un vehicul foarte rapid. Germanii declară că Cross Turismo poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 3.5 secunde, iar pentru atingerea vitezei de 200 km/h acesta are nevoie de doar 12 secunde. Viteza maximă se limitează la 250 km/h. Porsche nu a oferit detalii mai amănunțite despre conceptul prezetat, iar noi cunoaștem doar că acesta a primit două motoare electrice, câte unul pe fiecare punte, iar puterea totală a motoarelor constituie 600 CP.
Ce ziceți despre un viitor break cu capacități sporite în off-road marcă Porsche?
0
1,995
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!