Novitec oferă o supradoză de agresivitate supercar-ului Lamborghini Huracan Performante

Lamborghini Huracan în versiunea Performante este unul dintre cele mai rapide modele de serie din istoria producătorului italian. Super-coupe-ul a stabilit un record pe Nurburgring de 6 minute 52.01 secunde, iar capacităţile dinamice ale acestuia vor fi puse la îndoială doar de viitorul Aventador SVJ, premiera căruia va avea loc, însă, mai târziu. Până atunci, Huracan Performante rămâne a fi printre cele mai remarcabile modele Lamborghini. Însă tunerii de la Novitec au decis că aspectul exterior al coupe-ului nu prea corespunde capacităţilor sale şi au prezentat viziunea sa a celui mai agresiv Huracan.
Aspectul exterior al versiunii modificate Huracan Performante nu a suferit schimbări majore, cei de la Novitec limitându-se la aplicarea câtorva elemente exterioare aerodinamice noi. Conform reţetei Lamborghini, elementele adiţionale sunt executate din fibră de carbon forjat. Printre elementele noi se enumeră lamele aerodinamice în bara de protecţie faţă, capotă cu incizii de aer de mici dimensiuni pe lateral, praguri laterale cu incizii de aer mai mari, incizii de aer adiţionale pe hayon, cât şi un eleron mărit. Totodată sistemul de aerodinamică activă ALA a rămas absolut funcţional, iar elementele adiţionale oferite de atelierul german contribuie la crearea unei forţe de apăsare mai mari, asigurând o răcire mai bună pentru propulsor.
Special pentru Huracan Performante cei de la Novitec, împreună cu specialiştii companiei Vossen, au creat jantele NL3 cu design original. Jantele sunt "încălţate" în anvelopele Pirelli P-Zero 245/30 ZR 20 pentru puntea faţă şi 325/25 ZR 21 pentru puntea spate.
Unitatea aspirată natural V10 de 5.2 litri nu a suferit modificări şi livrează în continuare 640 CP şi 600 Nm, însă cei de la Novitec asigură, că ulterior vor oferi un set de modificări pentru ca motorul să devină şi mai performant. Pentru substratul tehnic germanii oferă la moment doar sistemul de evacuare Race, mai uşor şi mai melodios. Afară de aceasta, garda la sol poate fi micşorată cu 35 mm.
0
2,091
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!