INP a reţinut un şofer din Drochia, care conducea în stare de ebrietate cu un minor la bord

În după-amiaza zilei de ieri inspectorii de patrulare au oprit pentru documentare un automobil ce se deplasa cu viteză excesivă pe una din străzile oraşului Drochia. Observând automobilul de model BMW X5, ce se deplasa cu viteza de 100 km/h în raza localităţii, inspectorii de patrulare au cerut şoferului să oprească, însă acesta nu s-a conformat cerinţelor legale a forţelor de ordine, continuându-și drumul.
La un moment dat, poliţiştii au reuşit să tragă pe dreapta automobilul vitezomanului, ulterior acesta fiind supus testului de alcoolemie, care a indicat un nivel de 0.96 mg/l de alcool în aerul expirat. Culmea este că în acest moment în automobilul făptaşului se afla un minor de 10 ani.
Şoferul în vârstă de 42 ani este cercetat penal pentru conducerea mijloacelor de transport în stare de ebrietate şi contravenţional pentru depăşirea limitei de viteză şi pentru ultragierea colaboratorului organelor de ocrotire a normelor de drept. Pentru cele comise, şoferul va fi privat de dreptul de a conduce mijloace de transport, se va alege cu o amendă usturătoare şi riscă să fie condamnat la închisoare.
0
1,677
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!