ABT Sportsline prezintă hibridul de performanță RS6-E cu 1,000 CP la activ

ABT Sportsline a dezvăluit break-ul demențial cu propulsie hibridă, bazat pe Audi RS6, care este și primul break hibrid RS6. Modelul a primit denumirea ABT RS6-E.
La crearea break-ului hibrid, tunerii germani au folosit un RS6 modificat de ei anterior, pe care l-au dotat cu un kit aerodinamic nou, jante aerodinamice și un motor electric cu un bloc de baterii de 13.6 kWh. Sub capota break-ului demențial se află unitatea biturbo V8 de 4.0 litri, acompaniată de un motor electric, ce livrează în tandem 1,000 CP și un cuplu monstruos de 1,291 Nm!
Atelierul nu se grăbește să dezvăluie toate datele despre noul proect hibrid. Astfel, nu se cunoaște timpul de accelerare de la 0 la 100 km/h. Însă cei de la ABT au asigurat, că break-ul este capabil să accelereze de la 100 km/h la peste 300 km/h în mai puțin de 10 secunde. Nu se cunoaște nici viteza maximă a noului RS6-E.
Amintim, că cel mai rapid Audi RS6 dotat doar cu motor termic, creat vreodată de ABT Sportsline, dezvoltă 735 CP și 920 Nm și este capabil să atingă viteza de 100 km/h în 3.4 secunde. Datele despre noul RS6-E urmează să fie dezvăluite ulterior.
0
1,725
GALERIE FOTO (16 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!