Bentley marchează un secol de existență a mărcii cu ediția specială Mulsanne W.O. Edition by Mulliner

Anul viitor Bentley marchează un secol de existență a mărcii! Cu ocazia evenimentului remarcant, compania britanică lansează ediția specială a limuzinei Mulsanne W.O. Edition by Mulliner, denumită în cinstea fondatorului mărcii Walter Owen Bentley. În total vor fi produse 100 unități Mulsanne W.O. Edition.
Pe lângă denumirea specială, fiecare din cele 100 limuzine se va alege cu câte o piesă preluată de pe clasicul Bentley 8 Litre din 1930, care a fost și ultimul model proiectat de Walter Owen Bentley pentru marcă. Părți ale arborelui cotit de pe originalul Bentley 8 Litre se vor regăsi în fiecare din cele 100 exemplare Mulsanne W.O. Edition – modelul clasic a aparținut fondatorului mărcii până în 1931. Cu peste 70 ani mai târziu, în 2006 compania britanică a găsit și achiziționat mașina de epoca, iar în urma lucrărilor de restaurare a fost înlocuit și arborele cotit original.
Tradițional pentru Bentley, la interiorul limuzinelor se vor regăsi materiale de cea mai înaltă calitate, tapiserie din piele și Alcantara, inserții din lemn și metal, iar numărul nelimitat de combinații va fi ales de client. Totodată, pe lângă părțile arborelui cotit, în cotiera centrală a banchetei spate va fi aplicată pictura cu partea frontală Bentley 8 Litre. De asemenea, la bordul fiecărui exemplar se va regăsi câte o placă cu numărul de ordine a modelului.
Debutul public Bentley Mulsanne W.O. Edition by Mulliner va avea loc la expoziția Monterey Car Week între 24 și 26 august. Primele exemplare din ediția specială vor fi livrate clienților anul viitor.
0
1,838
GALERIE FOTO (6 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!