Goodwood 2018: BMW prezintă gama actualizată de piese M Performance parts cu conceptul M2

BMW prezintă gama actualizată de piese M Performance Parts cu noul concept creat pe baza coupe-ului M2 la Goodwood. Datorită utilizării pe scară largă a elementelor din colecția specială, greutatea proprie a coupe-ului de performanță a scăzut cu 60 kg, iar la bordul noului concept sunt prezente aproape toate elementele disponibile din gama M Performance Parts.
O parte a greutății proprii a fost redusă datorită înlocuirii elementelor standard cu cele din fibră de carbon M Performance Parts. Din acest material sunt compuse capota (-8 kg), aripile față (-3 kg) și plafonul (-6 kg). Afară de aceasta, multitudinea elementelor decorative pe barele de protecție și pragurile laterale sunt, de asemenea, realizate din fibră de carbon.
Alte 11.5 kg au fost câștigate în urma înlocuirii capacului portbagajului și difuzorului cu elemente identice din fibră de carbon, dar și grație jantelor de 19 inch. Bavarezii asigură, că noile elemente îmbunătățesc și aerodinamica coupe-ului. La bord se regăsește un nou acumulator, cu 14 kg mai ușor decât cel utilizat la modelele de serie. Pe lângă înlocuirea elementelor exterioare, constructorul german a dotat coupe-ul conceptual cu o nouă suspensie reglabilă, care permite ajustarea gărzii la sol.
BMW nu a dezvăluit date tehnice despre unitatea de propulsie. Astfel, cel mai probabil, M2 M Performance Parts Concept este propulsat de motorul S55 twin-turbo de 3.0 litri, cu 6 cilindri în linie, capabil de 410 CP și 550 Nm, identic celui de pe versiunile de serie M2 Competition. Cu acest motor coupe-ul standard poate accelera până la 100 km/h în 4.2 secunde (versiunea cu cutie robotizată), pe când conceptul ar putea indica un rezultat mai bun la acest capitol, grație aerodinamicii îmbunătățite și greutății reduse.
0
1,609
GALERIE FOTO (26 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!