SUV-ul Coupe Skoda KODIAQ GT în versiunea de serie a fost surprins necamuflat

Primele poze cu versiunea de serie a primului SUV coupe din gama cehilor au fost publicate în spațiul web. Noul model va purta denumirea, cel puțin pe piața chineză, Skoda KODIAQ GT și este realizat după rețeta SUV-urilor coupe.
Pe neașteptate Skoda renunță la practicismul strict în propria gamă de modele, urmând să lanseze primul în istoria sa SUV coupe. Noua versiune KODIAQ primește o parte frontală aproape identică SUV-ului original, cu blocuri optice similare și o bară de protecție ușor retușată. Modificările substanțiale vin la posterior, unde modelul a primit un hayon nou, blocuri optice spate inspirate de la conceptul Vision E și o altă bară de protecție, cu gurile sistemului de evacuare integrate. Precum se obișnuiește în segment, montanții spate sunt puternic înclinați, iar în urma acestor modificări va avea de suferit practicismul – KODIAQ GT va fi un SUV cu 5 locuri, pe când versiunea standard poate fi echipată cu 7 locuri la bord.
Potrivit informațiilor preliminare, neconfirmate deocamdată de producător, KODIAQ GT a pierdut 27 mm în înălțime, măsurând acum 1,649 mm, pe când în lungime s-a scurtat cu 63 mm, măsurând acum 4,634 mm, comparativ cu SUV-ul original. Ampatamentul și lățimea au rămas aceleași – 2,791 mm și, respectiv, 1,883 mm.
Informații oficiale despre substratul tehnic lipsesc la moment, însă cel mai probabil KODIAQ GT va prelua de la modelul actual gama de motorizări fără modificări, însă nu este exclus, că noul SUV coupe va fi oferit cu versiunile mai puternice a propulsoarelor existente, precum unitatea 2.0 TSI cu 220 CP la activ.

Premiera noului Skoda KODIAQ GT va avea loc în toamna acestui an. Inițial modelul va fi comercializat doar pe teritoriul Chinei, iar despre posibilitatea apariției acestuia pe alte piețe nu se cunoaște.
0
2,402
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!