Audi va suplini propria gamă de modele electrificate cu un electromobil de performanță e-tron GT

Audi pregătește pentru Salonul Auto de la Los-Angeles, ce va avea loc în luna noiembrie a acestui an, prototipul conceptual a viitorului eletromobil de performanță de serie e-tron GT. Versiunea de serie a acestuia va fi lansată după 2020.

La doar câteva zile după premiera primului crossover de serie Audi e-tron, germanii prezintă primele imagini cu noul concept electric e-tron GT, care va dispune peste doi ani de o versiune de serie. Cei de la Audi, însă nu au oferit informații substratul tehnic al viitorului electromobil, limitându-se doar la declarații oficiale, precum că modelul va fi lansat, ulterior pe piață, și la publicarea unei singure imagini de teasing. De altfel, imaginiea-teaser a fost publicată în primăvara acestui an.
Potrivit unor informații distribuite în presă anterior, viitorul Audi e-tron GT va avea un substrat tehnic similar viitorului Porsche Taycan – electromobilul de performanță, care va fi dezvăluit pe parcursul anului viitor. Bineînțeles, electromobilul Audi va dispune de un design familiar propriei game de modele. Amintim, că viitorul Porsche Taycan va avea la bază două motoare electrice cu o putere totală de circa 600 CP, fiind alimentat de la un set de baterii, capabile să-i asigure o autonomie de circa 500 km.
0
1,848
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!