BMW dezvăluie informații oficiale despre noile BMW X3 M și X4 M cu o porție de imagini de teasing

BMW a publicat primele imagini de teasing și informații oficiale despre viitoarele X3 M și X4 M. În cadrul etapei de DTM (Campionatul German de Turisme) cele două SUV-uri de performanță au fost admirate cu caroseriile camuflate de public pe Nurburgring. Astfel, bavarezii au dat startul campaniei de promovare a viitoarelor X3 M și X4 M, premiera cărora va avea loc în viitorul apropiat.
SUV-urile X3 M și X4 M au putut fi admirate timp de două zile, cât s-a desfășurat etapa de DTM pe Nurburgring în acest week-end, 8 și 9 septembrie. Cele două modele de performanță și-au făcut apariția cu caroseriile camuflate în întregime, astfel încât este complicat de a analiza elementele exterioare distinctive. Totuși, cele două modele au vor beneficia de bare de protecție față cu incizii de aer imense și splitter frontal integrat, capace pentru oglinzile retrovizoare laterale preluate de la modelele M deja lansate și difuzoare integrate în barele de protecție spate cu câte două terminații duble ale sistemului de evacuare.
Sub capotele celor două SUV-uri de performanță se va regăsi o unitate turboaspirată pe benzină, de 3.0 litri, cu 6 cilindri în linie, însă caracteristicile acesteia nu au fost dezvăluite. Cuplul dezvoltat de motor va fi transmis pe cele două punți prin intermediul sistemului intelectual de tracțiune integrală M xDrive, preluat de la noul BMW M5. Portivit declarațiilor făcute de Frank van Meel, BMW X3 M și X4 M vor aduce în segment "noi standarde de performanță". Deci, așteptăm recorduri pe circuitele de curse stabilite de cele două SUV-uri sport?
0
1,691
GALERIE FOTO (23 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!