Honda transformă roadster-ul S660 într-un retromobil modern cu pachetul de tuning Neo Classic

Honda lansează un pachet de tuning de uzină pentru roadsterul key-car S660. Noul pachet de tuning, supranumit "Neo Classic" va transforma roadsterul nipon într-un adevărat retrocar modern. Premiera setului de tuning a avut loc la Salonul Auto de la Tokyo încă în 2016, unde a fost apreciat de vizitatori, astfel încât niponii au luat decizia de a lansa kit-ul pe piață.
Toate elementele exterioare, cu excepția montanților, portierelor și acoperișului vor fi schimbate în cadrul programului de tuning Neo Classic. Niponii nu specifică modelul clasic, de la care a fost inspirat noul pachet de tuning, însă blocurile optice față par a fi ochite de la conceptele electrice Urban EV și Sports EV, care vor pleca în 2019 în producția de serie, fără prea mari schimbări la nivel de design exterior.
Panourile exterioare modificate sunt executate din plastic și fibră de sticlă armată (FRP), iar curios este faptul, că noile elemente după producție nu sunt vopsite, ci executate inițial în nuanța dorită de client. Totodată, constructorul specifică, că noile elemente exterioare corespund cerințelor de siguranță. În ceea ce privește substratul tehnic, în urma modificărilor la nivel de design acesta nu va fi supus unor modificări – roadsterul key-car este propulsat de benzinarul de 660 cm3 cu 64 CP și 104 Nm la activ. Motorul se cuplează la cutia manuală cu 6 trepte, fie la una de tip CVT.
Clienții interesați de pachetul de tuning în stil retro vor avea, însă, să suporte cheltuieli enorme! Pachetul de piese exterioare Neo Classic are un preț de 1,296,000 yeni, sau aproximativ 10,000 euro, iar prețul nu include și manopera! Roadsterul în varianta incipientă și fără opționale este comercializat în Japonia pentru suma de circa 15,500 euro.
0
1,991
GALERIE FOTO (22 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!