Un Porsche 911 din 1977 a primit un motor electric Tesla pe axa din spate!

Trend-urile de electrificare a maşinilor clasice şi retro au luat o amploare deosebită în ulimul timp. Exemplarul din poze este un proiect al atelierului american StreetFighter LA care a luat un Porsche 911 din 1977 şi a înlocuit legendarul motor de tip Boxer în 6 cilindri şi răcire pe aer, cu unul electric de la Tesla.
Puterea maximă dezvoltată este de 570 CP la roţile din spate, autorii proiectului spunând că nu au testat încă accelerarea până la prima sută, însă putem presupune că este foarte impresionantă, considerând masa totală a maşinii de aproximativ 1,200 de kilograme.

Cei de la StreetFighter LA spun că motorul electric a încăput foarte uşor sub capota maşinii şi că a fost aşezat chiar pe fixajele originale, unde inainte era amplasat propulsorul tradiţional de ardere internă.

La exterior maşina a primit un Body-kit mai larg care ascunde roţile de o lăţime imensă cu 315 mm în spate şi 245 mm în faţă. Jantele cromate BBS şi suspensia mai joasă dau de ştire că nu este un 911 obişnuit.
La interior maşina a primit o carcasă de siguranţă cromată, scaune cu tapiserie în stil Burberry şi un volan din lemn de la firma momo. Maşina a devenit o adevărată vedetă la expoziţia auto SEMA 2018 reuşind să combine în sine, trecutul cu prezentul într-o manieră foarte atrăgătoare.

Sursa Poze: www.speedhunters.com
0
2,726
GALERIE FOTO (29 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!