Un Volkswagen T5 Multivan cu motor Porsche şi 580 CP la axa din spate!

O companie de tuning germană a hotărât să construiască un proiect absolut extraordinar, instalând într-un microbus pentru familie un benzinar de 3,6 litri de la Porsche 911 Turbo.
Proiectul a fost construit de compania TH Automobile care are sediul în Berlin, iar proiectul poartă denumirea de TH2.997 şi are ca bază un Volkswagen T5 Multivan.

Motorul înprumutat de la modelul Porsche 911 Turbo este amplasat pe axa din spate a minivan-ului oferindu-i o putere declarată de 580 CP! Cei de la TH Automobile declară că puterea ar putea fi mărită până la 800 CP şi că ar putea construi şi o versiune cu tracţiune integrală, la dorinţa clientului.
Interiorul continuă să ne uimească, toate panelele din plastic fiind tapisate cu piele iar panoul instrumentelor de bord, scaunele şi volanul sânt luate şi instalate direct din 911. Putem doar să ne imaginăm cât timp şi lucru a consumat acest proiect care, apropo, este scos la vânzare.

Din declaraţiile vânzătorului costul iniţial al maşinii a fost de 250 000 euro, însă la moment este vândută pentru 139,800 euro.
0
2,576
GALERIE FOTO (20 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!