(FOTO) Accident în centrul Chişinăului: un Volvo a avariat câteva automobile după ce a plonjat şi s-a răsturnat într-o parcare

Astă-noapte, la puţin timp după ora 00:00, în centrul Chişinăului s-a produs un accident cu un scenariu mai puţin obişnuit. Un Volvo a plonjat dinspre bulevardul Ştefan cel Mare spre parcarea fostului hotel Naţional, accidentând un Mercedes-Benz şi o Toyota care se aflau în acea zonă.
Exemplarul Volvo s-a răsturnat în urma plonjării şi impactului, însă ofiţerii INP de la faţa locului ne-au informat că ocupanţii din Volvo nu au avut de suferit. Din câte am fost informaţi la faţa locului, deşi accidentul a produs pagube materiale importante, nici un pasager din alte maşini sau pieton nu a avut de suferit.
La momentul în care noi eram prezenţi la faţa locului, proprietarul Toyotei accidentate părea să nu fi ajuns încă la locul accidentului. Deocamdată scenariul şi traiectoriile exacte ale producerii accidentului nu erau clare, circumstanţele acestuia urmând a fi stabilite de către ofiţerii INP.
1
4,124
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!