Bugatti Chiron lansat într-o ediţie limitată care celebrează cei 110 ani ai mărcii!

Anul 2019 este unul aniversar pentru marca Bugatti, care celebrează cei 110 ani de la data înfiinţării. Cu această ocazie uzina din Molsheim a lansat o versiune limitată a modelului
Bugatti Chiron Sport.
La exterior ediţia aniversară a hypercar-ului francez este vopsită într-o nuanţă albastră mat,
cu jante de culoare neagră lucioasă şi etrierele sistemului de frânare vopsite în albastru deschis. Capacele oglinzilor şi dosul aripei aerodinamice din spate sânt ornamentate cu tricolorul francez, fapt care evidenţiază şi omagiază originea franceză a mărcii Bugatii.

Chiar şi capacul rezervorului de combustibil din aluminiu a primit un tratament special, fiind lustruit manual a fost decorat cu cele trei culori ale flagului francez şi inscripţia 110 ANS Bugatti pe el. Motoul tricolorului francez a fost aplicat şi la interiorul maşinii, iar inscripţia 110 ANS Bugatti se înalţă pe tetierele scaunelor tapisate cu piele fină de nuanţă albastră.
La compartimentul tehnic, versiunea aniversară a rămas fără schimbări, monstruosul W16 de 8.0 litri fiind capabil să livreze 1,479 CP şi 1,500 Nm de cuplu. Bugatti Chiron 110 ANS va fi produs într-o serie limitată la doar 20 de exemplare.
0
1,971
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!