Polestar, divizia exotică a celor de la Volvo, va prezenta cel de-al doilea model în curând!

Vă mai amintiţi de Polestar 1, coupe-ul hibrid de înaltă performanţă cu design superb, prezentat de suedezi?
Polestar este astăzi practic o marcă separată în cadrul grupului Volvo, un subbrand, cum se mai obişnuiteşte a spune în zilele noastre, iar Polestar 1 a fost produs într-o primă partidă de probă de 34 de exemplare, livrate unor clienţi entuziaşti şi dornici de a-l experimenta, înainte ca producţia de serie să înceapă către mijlocul acestui an. Modelul e fascinant atât prin structura sa din fibră de carbon, cât şi prin performanţa demenţială pe care o promite.
Dar suedezii se mişcă pe mai multe fronturi între timp, şi anunţă că vor prezenta la 27 februarie cel de-al doilea model Polestar, numit simplu – Polestar 2. Prevăzători din fire, aceştia au creat deja şi un link de YouTube unde va avea loc transmisiunea live, pe care-l înglobăm şi noi mai jos, în cazul în care vreţi să reveniţi la acest link pe data de 27 februarie, la ora 14:00 ora Moldovei.
Deocamdată nu se cunosc alte detalii despre Polestar 2, dar ştim că acesta-şi va face şi debutul public la salonul auto de la Geneva din martie.
0
1,735
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!