Renumitul producător de frâne de înaltă performanţă Brembo are un distribuitor oficial în Moldova!

Foarte mulţi producători, atunci când lansează modele cu performanţe de top, recurg la frâne Brembo pentru ele, menţionând cu mândrie acest fapt şi lăsând la vedere logo-ul Brembo pe etrierele acelor modele. Şi asta pentru că renumitul producător italian are o reputaţie impecabilă în lumea frânelor de înaltă performanţă. Un soi de Ferrari al frânelor, dacă vreţi.
Doar că puţini ştiu că frânele Brembo sunt disponibile de a fi cumpărate şi instalate şi ulterior pe multe din modelele de automobile. Se pot cumpăra doar plăcuţe de frână Brembo, sau – mult mai preferabil – setul complet de plăcuţe şi discuri de frână Brembo. Iar pentru cei care vor perfomanţa absolută, italienii recomandă şi etrierele Brembo, cu tot cu lichid de frână, caz în care veţi avea forţa completă a unui sistem de frânare de înaltă performanţă. Există chiar şi un site specializat al companiei, care vă permite să aflaţi dacă pentru modelul Dvs. de automobil sunt disponibile componente Brembo – www.bremboparts.com.
De ceva timp, compania italiană Brembo are un distribuitor oficial în Republica Moldova. E vorba de compania Nichimas.md, specializată în importul şi distribuţia mai multor tipuri de piese şi componente auto, în speciale cele de suspensie şi frâne. Distribuitorul local declară că deţine întotdeauna un stoc local voluminos de componente Brembo, astfel încât în acest stoc să existe întotdeauna componente pentru cele mai populare modele.

În prezent, modelele pentru care există cea mai mare cerere de componente Brembo în ţara noastră sunt, pe de o parte, Porsche Cayenne, şi pe de altă parte, modele mult mai accesibile nipone, ale căror sisteme native de frânare ajung la supraîncălzire mult mai repede. Conform spuselor celor de la Nichimas.md, însă, există un potenţial uriaş de furnizare a componentelor şi pentru multe alte modele europene, atât premium, cât şi modele la preţ raţional. Aşa că, dacă aveţi cumva în vizor sistemul de frânare al maşinii în viitorul apropiat, vedeţi dacă există componente Brembo şi pentru maşina Dvs.!
Cei de la Brembo Moldova au şi câteva telefoane directe de contact – 022-52-72-20, 022-55-00-24 şi 069-188-182.
0
4,001
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!