Bentley vrea să stabilească un nou record pe Pikes Peak

Britanicii vor să stabilească un nou record pe traseul Pikes Peak, însă de această dată protagonistul cursei va fi coupe-ul de lux Bentley Continental GT. Amintim că anterior SUV-ul britanic Bentley Bentayga a reușit să devină cel mai rapid crossover pe Pikes Peak.
În acest an britanicii vor reveni în cursă la 30 iunie cu Bentley Continental GT. Coupe-ul va încerca să stabilească un nou record în rândul automobilelor de serie destinate drumurilor publice. La volanul coupe-ului britanic va fi pilotul de curse Rhys Millen, dublu campion Pikes Peak și pilotul ce a marcat recordul în rândul SUV-urilor anul trecut, la volanul Bentley Bentayga. Britanicii vor pregăti un Continental GT cu unitatea twin-turbo W12, cu 635 CP și 900 Nm la activ. Cuplat la cutia automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe cele două punți, motorul poate asigura coupe-ului o accelerație de doar 3.7 secunde până la 100 km/h, viteza maximă constituind 333 km/h.
În vara anului trecut britanicii au stabilit un nou record în rândul SUV-urilor de serie cu Bentley Bentayga. La volanul SUV-ului de lux s-a aflat pilotul Rhys Millen, ce a reușit să parcurgă traseul de 20 km în 10 minute și 49.9 secunde, cu circa 2 minute mai rapid decât recordul anterior, stabilit de Range Rover Sport. Pentru a marca performanța stabilită, britanicii au lansat o ediție specială Bentayga Pikes Peak.
0
1,987
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!