Un Mercedes-Benz G-Class cu putere de avion: noul BRABUS 800 Widestar

Cei de la BRABUS au dezvăluit încă prin toamnă primele modificări aplicate noii generaţii G-Class, însă atunci era vorba mai mult de schimbări estetice. Acum, însă, a venit şi momentul când BRABUS prezintă şi o adevărată bestie a performanţei, bazată pe noul G-Class – BRABUS 800 Widestar.
Offroader-ul modificat se bazează pe versiunea Mercedes-AMG G63, care vine în mod normal echipată cu motorul V8 biturbo de 4.0 litri. Puterea maximă, însă, i-a fost crescută cu peste 200 CP faţă de cea standard, astfel încât acum propulsorul livrează 800 CP şi 1,000 Nm de cuplu maxim! Un Mercedes-Benz G-Class cu o putere de avion.
Şi parametrii dinamici sunt impresionanţi pentru un offroader rectangular ca G-Class. Prima sută la oră e atinsă în numai 4.1 secunde, iar viteza maximă e limitată la 240 km/h!

Nu lipsesc nici modificările estetice, la interior şi la exterior, dar vă lăsăm să le admiraţi pur şi simplu în imaginile de mai jos.
Recunoaşteţi, undeva, în adâncul sufletului, nu-i aşa că vă doriţi la nebunie să conduceţi un asemenea bolid pătrăţos şi nebun?
0
6,164
GALERIE FOTO (7 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!