(VIDEO) Porsche 911 GT2 RS devine cel mai rapid automobil de serie pe circuitul Road Atlanta

Porsche GT2 RS a reușit să înregistreze o nouă performanță – de această dată modelul german a devenit cel mai rapid automobil de serie pe circuitul Road Atlanta. Coupe-ul a fost pilotat de Randy Pobst, iar cursa a fost înregistrată în întregime de camera de bord.
Porsche 911 GT2 RS a reușit să parcurgă circuitul Road Atlanta cu o lungime totală de 4 km în doar 1 minut și 24.88 secunde devenind, astfel, cel mai rapid model de serie pe traseul din statul Georgia, SUA. În aceeași cursă a participat și un alt model german – Porsche 911 GT3 RS, însă acest model a fost mai lent decât GT2 cu două secunde și a parcurs circuitul într-un minut și 26.24 secunde.
Porsche 911 GT2 RS a debutat în 2017 la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Coupe-ul este propulsat de benzinarul de 3.8 litri cu 6 cilindri, ce livrează 700 CP și 750 Nm cuplu maxim, transmis pe puntea spate prin intermediul cutiei automate de viteze cu 6 rapoarte. Coupe-ul accelerează până la 100 km/h în doar 2.8 secunde și poate atinge viteza maximă de 340 km/h.
0
2,063
GALERIE FOTO (3 IMAGINI)
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!