Aurus a pregătit o decapotabilă pentru Parada Victoriei din 9 mai

Aurus pregătește o decapotabilă pentru Parada Victoriei din 9 mai – două prototipuri camuflate au fost surprins pe Piața Roșie din Moscova în timpul repetițiilor prentru parada militară. Cel mai probabil, noul brand rusesc va pregăti doar un număr limitat de automobile decapotabile pentru participarea la Parada Victoriei, acestea nu vor fi lansate în producția de serie.
Două prototipuri decapotabile camuflate Aurus au fost surprinse pe Piața Roșie în timpul repetiției Paradei Victoriei astăzi în capitala Rusiei. Decapotabilele vor avea un aspect exterior similar sedanului Senat S600, distingându-se doar prin forma caroseriei, cu acoperiș pliabil textil și o bară de suport pentru transportarea reprezentanților de rang înalt în picioare. Noile Aurus vor substitui, astfel, modelul ZiL-41041 în cadrul ceremoniei anuale din Piața Roșie.

Din punct de vedere al substratului tehnic, noile decapotabile Aurus vor prelua tehnologiile utilizate de sedanul Senat S600 – unitatea pe benzină V8 de 4.4 litri, acompaniată de un generator-starter de 40 CP, cu o putere cumulativă de peste 600 CP și 880 Nm.
0
1,512
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!