Carlex Design aduce luxul suprem la bordul lui Mercedes-Benz X-Class

Din momentul lansării primului pick-up în istoria germanilor, Mercedes-Benz X-Class, acesta beneficiază de o atenție sporită din partea atelierelor de tuning din toate colțurile pământului. Un nou pachet de tuning pentru X-Class a fost pregătit de atelierul Carlex Design, care propune să aducă la habitaclul pick-up-ului german luxul suprem, demn de un S-Class.
Mercedes-Benz X-Class a fost dezvoltat pe baza Nissan Navara, însă în ciuda substratului tehnic aproape similar, modelul german dispune de un design original și un habitaclu regândit, cu confort de un nivel superior. Totuși, cei de la Carlex Design au zis că se poate mai bine de atât și au prezentat propria viziue a pick-up-ului de lux suprem.
Toate elementele de la interior au fost retapisate și modificate de la început – planșa de bord și scaunele sunt tapisate cu piele fină și Alcantare în nuanțe de alb și cafeniu, iar suprafețe din plastic rigid nu mai au loc la interiorul modificat de Carlex Design. Volanul este îmbrăcat în Alcantara și dispune de inserții masive din lemn, care se răgesesc și pe podea și pe planșa de bord. Plafonul este constituit din Alcantara de culoare neagră, ce vine cu un ornament în forma unei busole la mijloc.
Cei de la Carlex nu au specificat prețul modificărilor oferite, iar asta pentru că habitaclul din imagine este cu titlu de prezentare, iar cei cointeresați de un tuning similar la bordul propriului Mercedes-Benz X-Class vor putea solicita modificări după propriile preferințe și viziuni, Carlex Design oferind posibilități vaste de individualizare.
0
1,978
GALERIE FOTO (11 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!