Incredibil: infractorii au furat 100 automobile din parcul unei companii de car-sharing din SUA

Un caz uimitor a avut loc în statul Chicago din SUA în urmă cu câteva zile – infractorii au reușit să fure circa 100 automobile din parcul unei companii de car-sharing. Este vorba despre compania Car2Go, care prestează servicii de chirie auto în mai multe stade din SUA, dar și în alte țări. Reprezentanții companiei au declarat că din parc au fost furate 100 automobile, o bună parte dintre care sunt de model Mercedes-Benz.
În urma furtului, reprezentanții Car2Go au apelat la ajutorul forțelor de ordine pentru recuperarea mijloacelor de transport și pentru identificarea infractorilor, în același timp, activitatea companiei în orașul Chicago, Illinois, a fost temporar sistată.

Potrivit informațiilor preliminare, distribuite de presa americană, infractorii au primi acces la automobilele companiei prin intermediul aplicațiilor mobile (!), însă reprezentanții Car2Go s-au grăbit să calmeze spiritele și au declarat, că datele personale ale clienților și angajaților companiei nu au fost sparte. O parte din cele 100 automobile dispărute au fost identificate și recuperate, iar potrivit poliției din Chicago, automobilele au fost ulterior folosite pentru comiterea altor infracțiuni.
Compania Car2Go prestează servicii de chirie auto în peste 20 orașe din SUA, Europa și Asia. Parcul companiei enumeră circa 14 mii automobile, printre care Mercedes-Benz A-Class, B-Class, CLA, GLA și compacte Smart.
0
1,858
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!