Nissan marchează 50 ani de la lansarea gamei de modele de performanță cu ediția aniversară a coupe-ului 370Z

Nissan lansează ediția specială 370Z 50th Anniversary Edition pentru a marca cei 50 ani de la lansarea propriei game de modele de performanță. Ediția specială va debuta la Salonul Auto de la New-York, iar primele imagini și informații despre modelul aniversar au fost publicate de constructorul nipon în spațiul web.
Nissan 370Z 50th Anniversary Edition are la bază versiunea Sport a coupe-ului nipon și vine cu elemente exterioare adiționale inspirate de la coupe-urile clasice, precum modelul de curse BRE 240Z, lansat în anii 1970. Coupe-urile ediției speciale vor fi disponibile cu două variante de culoare de caroserie, ce combină nuanțele d roșu și alb, sau negru și argintiu. Standard sunt prevăzute jantele de 19 țoli cu suprafețe contrastante de culoare roșie. Nu vor lipsi nici inscripțiile speciale "50th Anniversary Edition" pe caroserie.
La interior și-a făcut loc un volan nou îmbrăcat în Alcantara și mai multe elemente decorative de culoare contrastantă roșie, iar standard este inclus sistemul audio performant BOSE.
Substratul tehnic este, însă, identic coupe-urilor standard. Nissan 370Z este propulsat de unitatea pe benzină V6, de 3.7 litri, ce livrează 332 CP și 366 Nm cuplu maxim, transmis prin intermediul cutiei manuale cu 6 trepte pe puntea spate. Opțional clienții pot opta pentru cutia automată cu 7 rapoarte.
0
1,736
GALERIE FOTO (23 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!