Noua generație BMW Seria 1 a fost deconspirată! Primele poze cu mașina necamuflată

Noua generație BMW Seria 1 în caroserie hatchback a fost deconspirată – în spațiul web au fost publicate primele imagini neoficiale cu noul model compact bavarez. Modelul surprins pe poze este un hatchback în versiunea de top M135i xDrive.
Noua generație BMW Seria 1 va debuta în acest an. Compacta bavareză este dezvoltată pe platforma FAAR, derivată din UKL2, pe care se bazează crossover-ele compacte BMW, ceea ce înseamnă că noul hatchback va dispune de tracțiune standard pe puntea față și, având dimensiuni similare modelului curent, va oferi mai mult spațiu pasagerilor la interior. Partea frontală este preluată de la noul BMW X2, cu mici actualizări pentru hatchback, pe când posteriorul este ispirat de la noile Seria 8 și Seria 3 – blocurile optice spate în tandem cu difuzorul integrat în bara de protecție și cele două terminații ale sistemului de evacuare oferă noului hatchback un aspect extrem de agresiv și atrăgător.
Modelul surprins în imagini este un M135i xDrive, acesta are sub capotă benzinarul turboaspirat de 2.0 litri, preluat de la crossover-ul coupe BMW X2 M35i, ce livrează 306 CP și 450 Nm cuplu maxim transmis pe cele două punți prin intermediul cutiei automate cu 8 rapoarte Steptronic și sistemului intelectual de tracțiune integrală xDrive. Noua generație Seria 1 s-ar putea alege în viitor și cu o versiune mai performantă, M145i – surse din interiorul companiei sugerează că aceasta va fi o versiune hibridă cu circa 400 CP la activ.
1
1,983
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!