Primele exemplare Mercedes-Benz GLE au ajuns în Moldova!

SUV-ul GLE este, tradiţional, cel mai vândut model Mercedes-Benz în Moldova, iar de curând acesta a trecut printr-o schimbare multaşteptată de generaţii. Primele exemplare ale noii generaţii au ajuns în showroom-urile Mercedes-Benz din Moldova, iar primii cumpărători care şi-au comandat anticipat câte un asemenea exemplar îşi aşteaptă deja livrarea.
Reamintim, noul GLE debutează în 4 motorizări iniţial – una pe benzină şi trei diesel, preţul de pornire fiind de 57,950 euro, valabil pentru versiunea GLE 300d, echipată cu noul motor diesel de 2.0 litri, cu 245 CP şi 500 Nm la activ. Alte două motorizări diesel sunt GLE 350d şi GLE 400d, iar benzinarul de 3.0 litri se ascunde sub capota motorizării GLE 450 4MATIC. Preţurile detailate le puteţi vedea aici.
Între timp, a mai fost lansată o motorizare cu indicele AMG – GLE 53 AMG 4MATIC+, echipată cu un propulsor capabil să dezvolte un total de 435 CP şi să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 5.3 secunde.
Primele exemplare Mercedes-Benz GLE pot fi admirate pe viu în cele două showroom-uri Mercedes-Benz din Chişinău, situate pe Calea Orheiului 36 şi pe str. Varniţa 8.
0
3,941
GALERIE FOTO (9 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!