(VIDEO) Un inspector de patrulare a fost mușcat de deget în timp ce încerca să rețină un șofer beat la volan!

Un caz ieșit din comun a avut loc pe parcursul zilei de ieri, 16 aprilie, în apropierea satului Bozieni, raionul Hîncești. Un echipaj al poliției aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit un automobil de model VAZ, la volanul căruia se afla un bărbat, locuitor al satului Dubovca, raionul Hîncești, în vârstă de 25 ani, vizibil în stare de ebrietate. Inspectorii au solicitat șoferului prezentarea permisului de conducere și actelor pentru automobil, însă șoferul a refuzat să se conformeze cerințelor legale a colaboratorilor poliției, refuzând ulterior și trecerea testului alcoolscopic. În timpul convorbirilor, șoferul de asemenea a manifestat un comportament arogant, a înjurat reprezentanții forțelor de ordine și a opus rezistență încercărilor inspectorilor de a reține șoferul buclucaș. Astfel, în timpul altercaților cu polițiștii, șoferul a mușcat de deget pe unul din inspectorii de patrulare, provocându-i leziuni a ligamentului gedetului.

În consecință, șoferul transporat la Inspectoratul de Poliție din Hîncești, pentru a fi supus testului alcoolscopic. Pentru faptele comise, șoferul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele acestuia a fost pornit un dosar penal în baza art. 349, al. 1 CP al RM, amenințarea sau violența săvîrșită asupra unei persoane cu funcție de răspundere sau a unei persoane care își îndeplinește datoria obștească. Bărbatul riscă o amendă de până la 67,500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de până la 180 ore, sau închisoare de până la 2 ani.

Cazul a fost surprins de un martor ocular – în secvența video de mai jos puteți urmări cum s-a produs reținerea șoferului.

Atenție, limbaj licențios! (18+)
0
1,602
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!