În decembrie va fi lansat un nou film documentar despre viața și cariera lui Michael Schumacher

Un nou film documentar dedicat legendarului pilot Michael Schumacher va fi lansat în luna decembrie a acestui an. Filmul este produs de Benjamin Seikel și Vanessa Nocker cu suportul familiei Schumacher. Filmul va relata despre viața, cariera și accidentul tragic prin care a trecut pilotul german și va prezenta cadre exclusive de la aniversarea de 50 de ani a lui Schumacher.
Documentarul, ce poartă numele legendarului pilot, este dezvoltat cu acordul și sprijinul familiei Schumacher și va include interviuri exclusive cu soția, tatăl și copiii lui Michael Schumacher. Pe lângă familie, la producția filmului au participat prieteni și alte persoane importante din cariera legendarului pilot. Pelicula va relata despre copilăria și primii pași în sporturile cu motor, victoriile cucerite de Schumacher în Formula 1.
Filmul a fost dezvoltat la aniversarea a 50 de ani de la nașterea lui Schumacher și 25 de ani de la primul titlu mondial cucerit de legendarul pilot german. Premiera documentarului va avea loc în Germania și Elveția la 5 decembrie 2019, iar ulterior acesta va putea fi vizionat pe platformele web Netflix și HBO Go.
0
1,423
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!