Noul Renault Captur a fost deconspirat! Crossover-ul a primit un design exterior inspirat de la Clio

Crossover-ul compact Renault Captur se pregătește să pășească în cea de-a doua generație – după o carieră de 6 ani, actualul crossover compact se va alege cu un succesor pe parcursul următoarelor luni. Captur urmează să primească un design revizuit, inspirat din gama actuală Renault, dar va face și un asalt de ordin tehnic. Între timp, primele imagini neoficiale cu noua generație Captur "s-au strecurat" în web.
Imaginile au fost publicate în internet de autoritățile chineze, care au intrat în posesia imagninilor transmise de întreprinderea comună Dongfeng Renault, ce se pregătește de startul producției noului crossover pentru piața chineză. Noul Captur, de altfel, va fi identic în China și Europa, diferența fiind făcută de nivelele de echipare și, parțial, motorizări, designul însă va fi același.

Renault Captur II a fost dezvoltat pe platforma noii generații Renault Clio, adoptând limbajul stilistic curent al mărcii franceze. Afară de dimensiuni, noul Captur nu va avea alte tangențe cu crossover-ul actual, iar pentru posterior francezii au pregătit și blocuri optice cu design proaspăt chiar și pentru întreaga gamă Renault.
Împreună cu imaginile, au fost dezvăluite și dimensiunile caroseriei noului Captur: crossover-ul va avea o lungime de 4,263 mm (4,122 mm modelul curent) și un ampatament de 2,638 mm (2,606 mm modelul curent). Sub capota Captur II se va situa unitatea turboaspirată, pe benzină, de 1.3 litri, disponibilă pentru actualul Captur, Dacia Duster și alte modele din gama francezilor, dar și noul Mercedes-Benz A-Class. Benzinarul va fi oferit în două variante de putere, cu 133 sau 159 CP la activ.
0
2,085
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!