(VIDEO) Fast & Furious revine cu un film animat pe Netflix! Dreamworks Animation a publicat primul teaser-trailer

Universul seriei de filme The Fast & The Furious se extinde – în acest an companiile Universal Studios și Dreamworks Animation lansează un film animat de serie, bazat pe peliculele cu aceeași denumire. Desenul animat se va numi Fast & Furious: Spy Racers și va putea fi urmărit în premieră pe platforma web Netflix în acest an.

Istoria filmului animat va avea tangențe cu protagoniștii din filmele originale Fast & Furious, iar în în centrul atenției va fi Tony Toretto, un adolescent îndrăgostit de curse, vărul lui Dom Toretto, ce va fi recrutat de o agenție guvernamentală pentru a se infiltra într-o ligă de curse de elită, ce acționează în afara legii.
La producția filmului a participat și celebrul actor Vin Diesel, ce a interpretat rolul lui Dominic Toretto în filmele originale din seria The Fast & The Furious. Totodată, producătorii pregătesc și alte două filme din serie, unul dintre care urmează să debuteze în cinematografe la 2 august 2019, denumit Hobbs & Shaw, ce va relata despre noua misiune a protagoniștilor Luke Hobbs și Deckard Shaw, interpretați de Dwayne Johnson și Jason Statham. Pentru 10 aprilie 2020 este setată premiera filmului The Fast & the Furious 9.
0
2,139
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!