Așa ar putea arăta limuzina sovietică ZIS-110, dacă ar fi produsă și astăzi

Designerul din Rusia, Sergey Barinov, a publicat propria viziune asupra limuzinei de top ZIS-110, dacă aceasta ar fi produsă și astăzi. Renumitul designer și-a imaginat cum ar putea arăta în prezent nava amiral a mărcii legendare sovietice ZIS. Iar dacă vorbim, totuși, de o limuzină de lux de top de producție rusească, nu putem să nu comparăm proiectul lui Barinov cu actualul sedan Aurus Senat. Ce ziceți, care arată mai bine?
Sergey Barinov este renumit în Rusia pentru proiectele sale dedicate mărcilor sovietice, ce au încetat din existență și nu se produc în zilele noastre. Anterior designerul a prezentat un proiect, denumit GAZ Pobeda M20 Neoclasic, la crearea căruia s-a inspirat dintr-un alt automobil legendar sovietic, GAZ Pobeda. Noul proiect, însă, combină formele retro cu liniile de design inspirate de actualele limuzine de lux de top, din gama constructorilor auto cu renume, precum Rolls-Royce și Bentley.
Într-un interviu pentru presa rusească Barinov a declarat, că acesta nu este designul final al proiectului său NVC ZiS 10.100 – proiectul a servit drept "poligon" de teste pentru noul limbaj stilistic, gândit de designer, iar varianta finală se va distinge mult de acest prototip, urmând să fie schimbată până și forma caroseriei.
ZIS-110 a fost o limuzină de lux de top, dezvoltată de constructorul sovietic în primii ani de după cel de-al Doilea Război Mondial. Producția a demarat la 11 august 1945, când modelul a venit să înlocuiască limuzina ZIS-101. ZIS-110 s-a menținut pe linia de producție până în 1958, iar în total au fost produse doar 2,089 unități.
0
2,530
GALERIE FOTO (21 IMAGINI)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!