Hyundai pregătește un facelift amplu pentru sedanul Accent! Primele imagini a fost publicate în web

În spațiul web au fost publicate primele imagini cu versiunea actualizată Hyundai Verna, versiunea chineză a sedanului comercializat în țara noastră cu denumirea Accent. Verna facelift va debuta în China în toamna acestui an și, cel mai probabil, în prima jumătate a anului viitor constructorul din Coreea de Sud va prezenta varianta actualizată destinate și piețelor din țările CSI.
Imaginile neoficiale publicate în web prezintă sedanul cu design exterior revizuit complet – Verna va avea o parte frontală redesenată, și un posterior modificat. Farurile noi sunt executate după modelul crossover-ului Tucson facelift și sedanului Elantra facelift. Bara de protecție față dispune de multiple muchii și are integrat un calandru cu design nou, conform limbajului stilistic actual al mărcii. La posterior blocurile optice cu forme triunghiulare sunt unite printr-o inserție orizontală de culoare roșie. Bara de protecție spate are integrat un difuzor imitat cu muchii cromate. Odată cu facelift-ul sedanul va beneficia și de câteva seturi de jante din aliaj cu design nou. Nu se cunoaște ce modificări vor fi aplicate la interior, însă la acest capitol Verna/Accent va primi modificări mai modeste. Nici pentru substratul tehnic nu se așteaptă modificări revoluționare.
Hyundai Accent de generație curentă a debutat cu un interval de 6 luni mai târziu de varianta chineză cu denumire Verna. Această generație, însă, a adus elemente exterioare identice pentru toate ipostazele Verna/Accent/Solaris, ce sugerează că și pe alte piețe versiunea facelift va fi identică celei chineze. Debutul Hyundai Verna va avea loc toamna în China, iar în prima jumătate a anului viitor va fi prezentat și sedanul Solaris facelift, care ulterior va veni și pe piața din Republica Moldova cu denumirea Accent.
0
1,444
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!