Skoda a dat startul producției noului Superb facelift la uzina din Kvasiny!

La uzina din Kvasiny a demarat producția versiunii facelift a celei de-a treia generație Skoda Superb. În următoarele luni modelele modernizate vor fi livrate clienților, iar în curând modelul își va face apariția în showroom-urile din Europa. Odată cu modernizarea de mijloc de carieră Superb a beneficiat de o motorizare plug-in hybrid, pentru prima dată în istorie, dar și variante noi de caroserie.
Skoda Superb facelift a debutat în premieră mondială la sfârșitul lunii mai a acestui an. Nava amiral cehă a primit pentru prima dată în istorie un sistem de propulsie plug-in hybrid, denumită Superb iV, ce combină benzinarul 1.4 TSI cu un motor electric. Versiunea electrificată este capabilă să livreze 218 CP și 400 Nm. Conform standardului WLTP, Superb iV promite o autonomie de până la 55 km în regim 100% electric.
Pe lângă variantele standard liftback și break, pe piață revine versiunea cu capacități sporite în offroad și tracțiune integrală Superb Scout. În această ipostază modelul are un preț de pornire de 35,500 euro, cu propulsor turbodiesel 2.0 TDI sub capotă și cutie automată. Versiunea de bază Skoda Superb cu benzinar 1.4 TSI sub capotă are un preț de start de 22 mii euro. Întreaga listă de prețuri pentru Superb facelift o puteți vedea accesând acest link. Versiunea plug-in hybrid își va face apariția în țara noastră mai târziu.
0
1,282
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!